Rådgivning och Trädgårdsguider

Specifika skötselråd för din trädgård

Hur var det nu man skulle sköta den här busken? När var det denna skulle klippas ner? Skulle man gödsla eller inte? Med vad och när? Och vad var det egentligen växten hette?

Känns någon av frågorna bekant? Kanske är du nybörjare på trädgård eller har du så många växter att det är svårt att minnas alla skötselråd precis när de ska göras. 

Muntlig rådgivning för skötsel eller bollplank för att diskutera sina idéer för hur man kan utveckla sin trädgård är ett bra sätt att få inspiration och lust att förändra och förbättra sin trädgård. Rådgivning bokas separat hembesök och priset är per timme. Skicka en förfrågan så återkommer vi med aktuellt timpris.

Det finns också möjligheter att beställa en bok med skötselråden för just din trädgård, med information och bild på respektive växt, samt skötselråd uppdelat på kalenderår.


Beställ en trädgårdsguide


För att beställa en trädgårdsguide, kontaktar man oss för att få ett beställningsunderlag. Däri markerar man vilka växter man har, eller som man vill ha med i boken. Fyll i om någon art saknas och lägg gärna till om du kan sort-namnen. Priset för boken beror på antalet sidor. Skicka in filen och få en offert med ett prisförslag tillbaka. Är du osäker på vilka växter du har, går det att beställa en kompletterande växtinventering. Priset på inventeringen beror bland annat på storleken på trädgården och dess artrikedom. Vid inventeringen kan vi inte garantera att sort-namnet på växten blir korrekt, så därför anger vi oftast inte den i boken. Kontakta oss för offert. Guiden kan också kompletteras med foton från den egna trädgården för att få den ännu mer personlig.


Guiden kan också kompletteras med foton från den egna trädgården för att få den ännu mer personlig.